Zamówienia przyjmujemy drogą mailową: restauracja@palackamieniec.pl lub telefonicznie: 608 416 843 do 19.12.2023
Odbiór 23.12.2022 rok od godziny 09:00 do godziny 16:00
Menu
Barszcz czerwony na pałacowym zakwasie 45zł/ 0,9 l
Zupa grzybowa z lanymi kluseczkami 69zł/ 0,9 l
Pieczony pasztet drobiowy aromatyzowany boczkiem 80 zł/ 1 kg
Wegański pasztet 70 zł/ 1 kg
Sałatka jarzynowa 55 zł/ 0,9l
Śledź holenderski, salsa z jabłek, szalotki, creme fraishe 75 zł/ opakowanie 400g
Śledź holenderski w oleju z cebulą i suszoną śliwką 65 zł/ opakowanie 400g
Krokiety z kapustą i grzybami 16 zł/ 1 szt
Dzwonki z karpia w galarecie 45 zł/ 1 dzwonko ~ 200g
Karp smażony w panko 41 zł/ 1 dzwonko ~ 200g
Staropolski bigos z dziczyzną, leśne grzyby, suszone śliwki 70 zł/ 0,9l
Pierogi z kapustą i grzybami 59 zł/ 10 sztuk
Uszka z grzybami leśnymi 52 zł/ 10 sztuk
Pierogi z twarogiem i ziemniakami 56 zł/ 10 sztuk
Świąteczne wypieki
Sernik chałwowy śr. 28cm 260 zł
Tort bezowy z kremem mascarpone śr.28 cm 290 zł
Sernik z białą czekoladą na orzechowym spodzie śr. 28Cm 280 zł
Piernik z powidłami śliwkowymi w glazurze czekoladowej keksówka 140 zł
Tort kawowo makowy z konfiturą porzeczkową śr. 28 cm 280 zł
Makowiec japoński blaszka 220 zł
WZ blaszka 280 zł
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Tangram Wojciech Hutny, ul. Bohdanowicza 7 lok. 19, 02-127, Warszawa, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .